Recent Posts

    Visdeurbel - Gebruik van aardwarmte met 10 procent gestegen - Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock.

    Visdeurbel - Gebruik van aardwarmte met 10 procent gestegen - Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock.. Het grappige concept blijkt een enorm succes. Druk dan op de visdeurbel. Over de hele wereld kijken mensen naar de live onderwaterbeelden uit de sluis in de oudegracht. Kijk dan eens naar de verzameling van de leukste vissenfoto's. Het leek een 1 aprilgrap:

    The system was established by utrecht city ecologist anne nijs and. Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen. Daar hebben we iets op bedacht. Daarom bedacht hij de visdeurbel. Zo kunnen vissen veilig van de ene kant naar de andere kant van een sluis soms worden ze dan opgegeten door aalscholvers.

    Deurbel cirkel Wit | Deurbel Longcircle | Deurbel ...
    Deurbel cirkel Wit | Deurbel Longcircle | Deurbel ... from bravios.nl
    De sluiswachter krijgt een seintje en kan, als er veel vissen zijn, de sluis openen. Utrecht krijgt een heuse visdeurbel. Liefst 30.000 keer werd een vis gezien die bij de sluisdeuren rondjes zwom. Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. Dan kunnen we op de visdeurbel drukken en de vissen redden. Toen de gemeente vorige week de visdeurbel lanceerde, dachten veel utrechters aan 1 aprilgrap. Druk dan op de visdeurbel. Allemaal gemaakt door gebruikers van de visdeurbel.

    Kijk dan eens naar de verzameling van de leukste vissenfoto's.

    Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. Met een beetje hulp van u als de kijker. De bel is inmiddels al 32.000 keer gebruikt. If there are, they simply press the doorbell button to alert the lock keeper, who will then open the lock. Op dit moment is het een eenmalige actie en hebben we aan het eind van het. De sluiswachter krijgt een seintje en kan, als er veel vissen zijn, de sluis openen. Druk dan op de visdeurbel. Utrecht krijgt een heuse visdeurbel. De visdeurbel is enerzijds bedoeld om de sluizen te openen op de momenten dat een groep vissen door de sluis wil, zegt nikki dijkstra dijkstra weet niet of de visdeurbel ook na dit vismigratieseizoen in gebruik zal blijven. De eerste visdeurbel ter wereld is een hit: Het levensverhaal van lepelaar sinagote, de eerste visdeurbel ter wereld, kees moeliker over de mondkapmeeuw, kluten op de marker wadden en de metamorfose van het naardermeer. Van de pizzasoep van new york pizza tot de jamin die van naam wil veranderen naar japlus voor meer positiviteit. © editienl de visbel is geen grap, maar toch denkt iedereen dat.

    Druk dan op de visdeurbel. De sluiswachter krijgt een seintje en kan, als er veel vissen zijn, de sluis openen. If there are, they simply press the doorbell button to alert the lock keeper, who will then open the lock. Bedenker anne nijs kan haar geluk niet op. Pieter omtzigt bij jacobine op 2.

    RSM: Eerste visdeurbel ter wereld in Utrecht
    RSM: Eerste visdeurbel ter wereld in Utrecht from www.radiostadmontfoort.nl
    Geef hier aan of je vissen ziet! De bel moet vissen die bij de weerdsluis voor een dichte sluisdeur staan, helpen om de sluis te passeren. Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. De eerste visdeurbel ter wereld is een hit: Dompel je onder in de leukste foto's van vissen in de utrechtse grachten. © editienl de visbel is geen grap, maar toch denkt iedereen dat. Met een beetje hulp van u als de kijker. Op dit moment is het een eenmalige actie en hebben we aan het eind van het.

    Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen.

    De bel moet vissen die bij de weerdsluis voor een dichte sluisdeur staan, helpen om de sluis te passeren. The system was established by utrecht city ecologist anne nijs and. Geef hier aan of je vissen ziet! Daarom bedacht hij de visdeurbel. Ieder voorjaar zwemmen er duizenden vissen dwars door utrecht. Het grappige concept blijkt een enorm succes. Dan kunnen we op de visdeurbel drukken en de vissen redden. Heb je zelf al op de visdeurbel gedrukt? De visdeurbel moet ook meer inzicht geven in de soorten en het aantal vissen dat in de utrechtse wateren voorkomt. Utrechters hebben de afgelopen week massaal op de visdeurbel bij de weerdsluis gedrukt. Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen. Dompel je onder in de leukste foto's van vissen in de utrechtse grachten. Als er een vis voor de sluis ligt te wachten kan men op een knop drukken waarna de sluiswachter de deur opent.

    Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen. Toen de gemeente vorige week de visdeurbel lanceerde, dachten veel utrechters aan 1 aprilgrap. De bel is inmiddels al 32.000 keer gebruikt. Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock. Het publiek kan door middel van een deurbel een sluis laten openen zodat vissen erdoorheen kunnen zwemmen.

    Deurbel zon Grijs Mettallic | Deurbel Zon | Deurbel ...
    Deurbel zon Grijs Mettallic | Deurbel Zon | Deurbel ... from nl.bravios.be
    Als er een vis voor de sluis ligt te wachten kan men op een knop drukken waarna de sluiswachter de deur opent. Pieter omtzigt bij jacobine op 2. Druk dan op de visdeurbel. Heb je zelf al op de visdeurbel gedrukt? Daar hebben we iets op bedacht. Bij de weerdsluis wordt in het water een camera opgehangen waardoor mensen vanuit huis de beelden kunnen bekijken. De livestream loopt vast en iedereen wil een screenshot. Ieder voorjaar zwemmen er duizenden vissen dwars door utrecht.

    De bel is inmiddels al 32.000 keer gebruikt.

    De livestream loopt vast en iedereen wil een screenshot. En het ding is zo populair, dat de livestream de eerste dag al meerdere keren uit de lucht ging. Utrecht krijgt een heuse visdeurbel. Lepelaars, visdeurbel, mondkapmeeuw, kluten, naardermeer. Pieter omtzigt bij jacobine op 2. Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen. De sluiswachter krijgt een seintje en kan, als er veel vissen zijn, de sluis openen. 1 april staat weer voor de deur en ook de grappen duiken overal op. Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock. Bij de weerdsluis wordt in het water een camera opgehangen waardoor mensen vanuit huis de beelden kunnen bekijken. Liefst 30.000 keer werd een vis gezien die bij de sluisdeuren rondjes zwom. Dan kunnen we op de visdeurbel drukken en de vissen redden. Toen de gemeente vorige week de visdeurbel lanceerde, dachten veel utrechters aan 1 aprilgrap.

    0 Response to "Visdeurbel - Gebruik van aardwarmte met 10 procent gestegen - Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock."

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close